flatlevel trampoline

Een super strakke trampoline volledig in de grond verwerkt zonder opstap? Dat kan met onze Avyna FlatLevel trampoline. Andere benamingen voor de FlatLevel trampoline zijn flatground of flat to the ground. De Avyna FlatLevel trampoline wordt gemaakt van de beste materialen en is er in verschillende soorten en afmetingen. Dit maakt de FlatLevel dan ook geschikt voor iedere tuin!

Voordelen Flatlevel trampoline

FlatLevel trampolines worden alsmaar populairder vanwege hun strakke uitstraling. Een groot voordeel van de FlatLevel is dat deze volledig gelijk is met de grond en dus geen opstapje heeft. Kinderen kunnen hierdoor gemakkelijk de trampoline op en af en bovendien is de kans op vallen van een bepaalde hoogte een stuk kleiner. Je kunt er altijd voor kiezen om een veiligheidsnet te plaatsen om de FlatLevel trampoline. De FlatLevel trampoline is namelijk het enige model trampoline dat verkocht mag worden zonder veiligheidsnet, in tegenstelling tot de InGround of opbouw trampoline. Daarnaast worden FlatLevel trampolines vaak als chic gezien. De InGround of opbouw trampoline valt in verhouding met de FlatLevel veel meer op. De FlatLevel wordt namelijk echt geïntegreerd in de tuin, terwijl dit bij een InGround of opbouw trampoline minder is. Buiten dat de FlatLevel trampoline een super strakke trampoline is, springt deze ook nog eens heerlijk. De speciaal ontwikkelde springmat heeft een open structuur en een hoge luchtdoorlating. Voor ultiem springcomfort zit je met een FlatLevel trampoline zeker goed.

Welke soorten en maten FlatLevel trampolines zijn er?

De FlatLevel trampoline is er in verschillende soorten en maten. Om te beginnen kan je de keuze maken of je voor een ronde of rechthoekige wil gaan. Kijk hierbij naar de ruimte in de tuin en naar de leeftijd van de kinderen. Op een ronde trampoline springen kinderen automatisch in het midden van de springmat door de spanning van de veren. Zijn de kinderen al ervaren met het trampoline springen? Dan kan een rechthoekige trampoline leuker zijn, omdat het springen op het gehele oppervlak gemakkelijker gaat dan op een ronde trampoline.

De ronde FlatLevel trampolines zijn er in de volgende afmetingen: Ø245, Ø305, Ø365 en Ø430cm

De rechthoekige FlatLevel trampolines zijn er in de volgende afmetingen: 275x190, 305x225, 340x240, 380x255 en 520x305cm

De FlatLevels zijn verkrijgbaar in de volgende kleuren: groen, grijs en zwart. Met deze kleuren zit er voor iedere tuin wel wat tussen.