goede trampoline

Wist jij dat er veel verschil zit tussen trampolines? In deze blog zullen we kijken naar de kwaliteit van Avyna trampolines en beantwoorden we de vraag waarom Avyna trampolines tot het hoogwaardig segment behoren. 

Wij zijn enorm trots op ons A-merk trampolines. Ben je op zoek naar een kwalitatief goede trampoline? Als enige leverancier van trampolines geeft Avyna levenslange garantie op trampoline frames. Dit betekent dat als jij een trampoline van Avyna koopt, je altijd garantie hebt op het frame. Het geven van levenslange garantie maakt ons onderscheidend én bewijst de kwaliteit van onze trampolines. Een ding is zeker, ga je voor een Avyna Pro-Line trampoline dan heb je een kwalitatief goede en degelijke trampoline met een lange levensduur. Voor jarenlang springplezier zit je bij Avyna - trampoline.nl dus zeker goed.

Wat maakt Avyna trampolines kwalitatief goed?

Avyna ontwerpt en produceert al meer dan 20 jaar trampolines, trampoline onderdelen en accessoires. De trampolines worden ontworpen in Nederland, maar we hebben een eigen fabriek in Vietnam waar onze trampolines geproduceerd en getest worden. Het hebben van een eigen fabriek is een enorm voordeel. We kunnen namelijk controle houden of het gehele proces en dit maakt ons super innovatief. We kunnen de klanten hierdoor altijd in behoefte voorzien.

Kwaliteit en veiligheid van onze trampolines

Bij de aanschaf van een trampoline zul je vast veel vragen hebben. Wat voor soort kan ik het beste nemen? Welke trampoline blijft het langst mooi en hoe lang gaat deze mee? Blijven de onderdelen wel goed? Bij Avyna zijn dit vragen waar je je geen zorgen over hoeft te maken. Bij Avyna ben je verzekerd van een goede kwaliteit, kleurvast en weersbestendig materiaal en hierdoor gaat de trampoline echt jaren lang mee. Hieronder lees je nog meer redenen waarom Avyna een goede keus is:

  • HQ Steel: Voor onze trampolines gebruiken wij het beste Taiwanese staal. Taiwanees staal is dik en stevig. Dit type staal gaat minimaal 15 tot 20 jaar mee in tegenstelling tot Chinees staal. Daarnaast wordt ons staal volledig gegalvaniseerd waardoor roestvorming vrijwel niet tot nooit voorkomt. Ons HQ Steel heeft levenslange garantie.
  • Top Safe trampoline randen: Onze trampoline randen zijn gemaakt van kleurvast, hoogwaardig en weerbestendig pvc. Onze randen zijn maar liefst 2,5 tot 3,5 cm dik en super stevig. De randen zijn zo ontwikkelt, dat ze door een unieke bevestiging perfect blijven liggen tijdens het springen.
  • Air X-TREAM springmat: Onze springmatten hebben een open structuur. Hierdoor hebben de springmatten een tot wel 70% betere luchtdoorlating waardoor je beter en hoger kunt springen. Bovendien worden onze springmatten tijdens de productie glad gemaakt om schaafwonden te voorkomen. Bij Chinese springmatten wordt dit proces vaak overgeslagen.
  • Power Springs (veren): Onze veren zijn net zoals de frames dubbel gegalvaniseerd en zullen niet roesten. De veren hebben ook een uniek rubberen afdekdopje. We geven zelfs 10 jaar garantie op trampoline veren.
  • Royal Class veiligheidsnetten: Onze veiligheidsnetten zijn extreem stevig en hebben een luxe uitstraling. Dit komt doordat de frames van de veiligheidsnetten gemaakt worden van dezelfde kwaliteit staal als onze trampolines. Avyna trampoline veiligheidsnetten maken het springen een stuk veiliger.

Aanschaffen Avyna trampoline

We begrijpen dat de aanschaf van een trampoline een hele investering kan zijn. Wij raden aan om tijdens de aanschaf vooral te kijken naar de kwaliteit en veiligheid van de betreffende trampoline. Je wil natuurlijk dat jouw trampoline zo lang mogelijk mee gaat en veel speel- en springplezier op gaat leveren. Wij zijn van mening dat je dan het beste kunt kiezen voor een kwalitatief goede trampoline.

Heb je een vraag? Wij staan voor je klaar!