De Avyna dealerdag

De Avyna dealer dag is een dag waarbij meerdere Avyna dealers samenkomen bij ons in Rijen. Op deze dag worden nieuwe producten en ideeën gedeeld, met nieuwe maar ook de vertrouwde en vaste dealers. Dit jaar zat er een speciaal randje aan namelijk het 20 jarig bestaan van Avyna!

Bij binnenkomst werd er natuurlijk eerst even gezellig een praatje gemaakt en wat gedronken, om vervolgens te luisteren naar de presentatie. In deze presentatie werden niet alleen de nieuwste producten getoond, maar ook onze nieuwe collega's voorgesteld. Na deze presentatie werd er een rondleiding gegeven door onze showroom om de nieuwste producten in real life te laten zien. In de showroom waren op dat moment onder andere onze rechthoekige trampolines, maar ook onze InGround trampolines te zien. 

Vervolgens was het natuurlijk tijd om even wat te eten en te drinken en daarna te luisteren naar de afsluitende presentatie. 

Een geslaagde Avyna dealer dag!

Om het al vonden wij het een zeer geslaagde dag waarin we met iedereen weer goed hebben kunnen bijpraten over de nieuwste ontwikkelingen. Bij deze willen wij alle aanwezigen bedanken voor deze geweldige dag!