springkussen kopen

Naast trampolines en doelen verkopen wij ook onze eigen springkussens! Heb je binnenkort een kinderfeestje of wil je de kinderen verblijden met een Avyna springkussen? Een ding is zeker, of het nou voor een feestje is of niet, kinderen vermaken zich gegarandeerd op een springkussen. Onze Avyna HappyBounce springkussens zijn er in verschillende modellen en groottes en zijn op te zetten binnen enkele seconden! Onze springkussens zijn gecertificeerd en voldoen aan de laatste veiligheidseisen. Niet onbelangrijk, dit betekent dat onze springkussens veilig zijn om te gebruiken.

Je kan kiezen uit maar liefst tien verschillende springkussens! De een groter en met meer opties dan de ander. Ga jij voor een springkussen met (water)glijbaan, stormbaan, klimwand, kruiphok of basketbalnet? Er is in ieder geval keuze genoeg.

Hoe zet je een Avyna springkussen op?

Eigenlijk is het opzetten van een luchtkussen van Avyna super simpel! Ze zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk zijn om op te zetten. Wel raden we aan eerst een mooi plekje voor je springkussen uit te zoeken. We raden ten zeerste aan het springkussen te plaatsen op gras of zachte ondergrond. Zorg er ook voor dat er genoeg vrije ruimte (min. 2 meter) om het gehele springkussen heen is. Zorg dat de ondergrond vlak is en pas 

op met een harde ondergrond. Plaats je het luchtkussen toch op een harde ondergrond? Plaatst dan zeker iets van kussens, rubberen tegels of zachte doeken langs het springkussen heen. Een geschikte plaats gevonden? Dan kan je het springkussen gaan opzetten.

Haal het springkussen uit de tas en leg deze op de grond. Rol vervolgens het luchtkussen volledig uit (en kijk of je genoeg ruimte hebt) en bevestig de slurf aan de blower. Knoop deze stevig om de blower heen. Stop de stekker van de blower in het stopcontact en zet de blower aan. Je zult zien dat het springkussen binnen no-time opstaat!

De springkussens worden standaard geleverd inclusief blower, opbergtas, haringen en een reparatiesetje.

De kinderen kunnen gaan springen en spelen

Zorg dat alle schoentjes uit zijn en verwijder eventuele losse of scherpe spullen. Dit is niet alleen gevaarlijk, maar dit kan beschadiging aan het springkussen veroorzaken en dat wil je natuurlijk niet. Let op de kinderen zodra ze gaan springen en spelen en ben alert. Veiligheid staat natuurlijk voorop!

Na gebruik kan het springkussen weer worden opgeborgen. Laat de lucht uit het springkussen lopen en vouw deze weer netjes op.

Grote en kleine Avyna HappyBounce springkussens

Dit zijn de grotere springkussens:

  • Fun Palace Big 9-1 (AVHB-SK05)
  • Activity 7-1 (AVHB-SK06)
  • Waterslide 8-1 (AVHB-SK08)
  • Double Mega Slide 4-1 (AVHB-SK09)
  • Ultimate Jump Slider 3-1 (AVHB-SK10)

Dit zijn de kleinere springkussens:

  • Party House Fun 3-1 (AVHB-SK01)
  • Fun Palace 6-1 (AVHB-SK02)
  • Castle Adventure 2-1 (AVHB-SK03)
  • Party House Big 2-1 (AVHB-SK04)
  • New Castle 5-1 (AVHB-SK07)