Ronde trampoline

Trampoline rond

 

Een ronde trampoline kopen? 

Heb je jonge kinderen? Kies dan voor een ronde trampoline. Springen op een ronde trampoline is vooral voor kleinere kinderen veiliger. Doordat de trampoline veren overal even strak gespannen zijn, komt de springer bij iedere sprong automatisch in het midden terecht. Daarbij doordat er geen hoeken zijn, benut je bij een ronde trampoline het springoppervlak optimaal. Niet voor niets is deze vorm de meest verkochte trampoline.

 

Trampoline springen is goed voor alle leeftijden.

Ouders vragen zich vaak af wat de minimale leeftijd is om kinderen te laten springen op een trampoline. Zodra kinderen stevig op hun benen staan en goed los kunnen lopen, kunnen ze proberen te springen op een trampoline. Want ook voor jonge kinderen heeft het bewegen op een trampoline een positief effect.

Uiteraard gaat dit gaat met vallen en opstaan, maar dat is helemaal niet erg. Door ze op jonge leeftijd al te laten oefenen op een trampoline, wordt hun lichaamscoördinatie bevorderd en krijgen ze sneller controle over het evenwicht.

 

Avyna verkoopt kleine ronde trampolines, grote ronde trampolines in zowel de opbouw als inground versie. Je kan kiezen uit verschillende kleuren beschermranden, zo hebben wij groene, grijze- en randen in camouflage.

 

Tips en advies 

Wil je meer weten waar je het beste op kunt letten bij het kopen van een ronde trampoline? Klik hier voor onze tips en advies.

 

Ingraaf service

Wil je toch graag een ingraaf trampoline? Neem dan snel een kijkje bij of de ronde of de rechthoekige ingraaf trampolines. 

Al deze trampolines kunnen gemakkelijk ingegraven en gemonteerd worden. 

Wil je het ingraven uitbesteden? Wij werken samen met verschillende hoveniers. Klik hier voor de dichtstbijzijnde hovenier bij jou in de buurt en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Zoek je dichtstbijzijnde dealer