Rechthoekige trampoline

Rechthoekige trampoline

Op zoek naar een rechthoekige trampoline? Avyna heeft diverse formaten, van 275 x 190 tot een rechthoekige inground van 520 x 305 cm. Ook hebben wij in ons assortiment twee kleine rechthoekige, ook wel fitness trampoline genoemd van 120 x 90 en 150 x 100 cm. Beide zijn met en zonder hendel te bestellen.

 

De rechthoekige trampoline wordt door veel mensen gekozen omdat je met deze vorm de ruimte het best benut.
Wil je een trampoline, maar hoeft hij niet altijd in de tuin te staan? Kijk dan bij onze trampolines met inklapbare poten.

 

Als je kind al ervaring heeft met het springen op een trampoline. Kies dan voor de rechthoekige trampoline. Een rechthoekige trampoline heeft meer springkracht dan een ronde trampoline, waardoor je ook technische sprongen kan oefenen. Niet voor niets gebruiken professionele trampoline springers ook rechthoekige trampolines.

 

Onze trampolines zijn verkrijgbaar in de kleuren groen, grijs en camouflage. Liever een ronde trampoline kopen? Bekijk hier onze collectie ronde opbouw trampolines of ronde ingraaf trampolines.

Trampoline rechthoekig, tips en advies

Wil je meer weten waar je op moet letten bij het kopen van een trampoline of wat de voor- en nadelen zijn voor een ronde trampoline of rechthoekige trampoline? Klik dan hier voor onze tips en advies voor de aanschaf van een trampoline.

 

Ingraaf service

Heb je gekozen voor een van onze inground trampolines, deze hebben een constructie wat het ingraven makkelijker maak. Kies je er voor om niet zelf aan het werk te hoeven, informeer dan bij een hovenier bij je in de buurt. Wij werken met verschillende samen.

Zoek je dichtstbijzijnde dealer