Rechthoekige ingraaf trampoline

Trampoline inground rechthoekig

 

Wil jij ook je rechthoekige trampoline ingegraven hebben? Avyna heeft verschillende maten inground trampolines.

Onze inground trampolines zijn uitstekend afgewerkt, waarbij veel aandacht wordt besteed aan kleine details. Het frame is voorzien van een speciale constructie waardoor er aanzienlijk minder uitgegraven hoeft te worden. Extra versteviging aan de randen is dus niet nodig. Ook op het frame van de trampoline inground geven wij een levenslange garantie. En door onze eigen fabriek in Vietnam alle onderdelen blijven leveren.

 

Inground trampoline, makkelijk en veilig

Naast dat een inground trampoline vaak mooier in de tuin staat, kiezen ook steeds meer mensen ervoor omdat het veiliger is. Door de hoogte is het op en afstappen makkelijker en maakt een, onvermijdelijke val minder gevaarlijk. Wat niet veel mensen weten, is dat ook bij een inground trampoline een veiligheidsnet plaatsen goed mogelijk is.

 

Door de luchtverplaatsing onder een inground trampoline dat tijdens het springen plaats vindt, kan een hinderlijk klapperend geluid ontstaan. Dit kan tevens de springcapaciteit verlagen. Wij hebben hier een oplossingen voor gevonden, namelijk een springmat met een grote luchtdoorlatendheid.

Als eerste ter wereld, in samenwerking met onze producent van trampoline matten hebben wij een nieuw design ontwikkeld waarbij de luchtdoorlatendheid aanzienlijk, hoger is. Uiteraard is ook dit (patent pending) materiaal van het “kwaliteit bewezen” polypropyleen materiaal, maar dan in een zwaardere uitvoering. Daarnaast is het materiaal op grotere afstand van elkaar geweven waardoor de matten sterker zijn en tevens een zeer grote luchtdoorlatendheid hebben. In de toekomst zal dit type mat bij elke Avyna trampoline gebruikt worden met de gebruikelijke kwaliteits- en tevredenheidsgarantie die je van ons gewend bent!

 

Tips en advies

Ondanks dat Avyna trampolines inground zo zijn ontworpen dat ze makkelijk ingegraven kunnen worden, kost het ingraven natuurlijk wel meer tijd dan het opzetten van een opbouw trampoline. Denk aan minimaal twee uur werk.

Tips en advies over het ingraven van een inground trampoline vind je hier.

 

Ingraaf service

Wij werken samen met verschillende hoveniers die naast een mooi tuinontwerp ook de trampoline voor je kunnen ingraven.

En indicatie geven is lastig omdat iedere situatie uniek is. Maar deze mensen zijn gespecialiseerd in het ingraven van trampolines en kunnen het beste advies geven voor jouw situatie. Kijk hier voor een aantal hoveniers waar wij mee samenwerken.

Zoek je dichtstbijzijnde dealer