Fitness trampoline

Wil jij thuis aan je conditie werken? Ga dan voor een fitness trampoline. Onze fitness trampolines met elastieken, met of zonder beugel zijn bij uitstek geschikt om je eigen workout te doen wanneer jij dat wil. Of wil je een kleine trampoline met veren, bijvoorbeeld om te revalideren? Die hebben we ook, met en zonder hendel, rond of rechthoekig.

Trampoline workout 

Trampoline springen heeft een aantrekkingskracht op jong en oud en is geschikt voor alle leeftijden. Inmiddels is de Fitness trampoline zo populair dat er wereldwijd speciale trampoline sportscholen worden geopend.

Een belangrijke reden hiervoor zal zijn dat springen op een fitness trampoline niet voelt als een work out. En toch, door te springen, gebruik je bijna al je spieren. Tien minuten springen op een trampoline staat gelijk als een half uur hard lopen en is minder belastend voor je gewrichten. De elastieken zorgen voor een goede demping en je wordt diep en geleidelijk opgevangen.

 

Deze trampolines nemen weinig ruimte in beslag. En door het formaat kan de trampoline bij mooi weer mee naar buiten genomen worden zodat je heerlijk in de buitenlucht je oefeningen kan doen.

 

Verschillende fitness trampolines 

Naast dit assortiment hebben we ook speciale kinder- en mini trampolines. Deze hebben net als grote trampolines veren in plaats van elastieken. Bekijk hier onze collectie kinder en mini trampolines.

Fitness trampoline

Tienvoudig Nederlands kampioen trampoline springen, springt thuis ook op Avyna!

Zoek je dichtstbijzijnde dealer