Fitness trampoline

 1. Hoogte: 34 cm

  Breedte: 103 cm

  219,00

 2. Hoogte: 34 cm

  Breedte: 120 cm

  279,00

 3. Hoogte: 34 cm

  Breedte: 120 cm

  299,00

 4. Hoogte: 20 cm

  Breedte: 103 cm

  139,00

 5. Hoogte: 20 cm

  Breedte: 103 cm

  139,00

 6. Hoogte: 30 cm

  Breedte: 120 cm

  Diepte: 95 cm

  179,00

 7. Hoogte: 32 cm

  Breedte: 150 cm

  Diepte: 100 cm

  179,00

Fitness trampoline aanschaffen

Wil jij thuis aan je conditie werken? Ga dan voor een fitness trampoline. Onze fitness trampolines met elastieken met of zonder beugel zijn bij uitstek geschikt om je eigen workout te doen wanneer jij dat wil. Je hebt natuurlijk verschillende soorten, bijvoorbeeld met veren deze zijn zeer geschikt voor revalidatie, dit soort trampolines zal je dan ook vaak bij een fysiotherapiepraktijk zien staan.

 

Trampoline springen heeft een aantrekkingskracht op jong en oud en is geschikt voor alle leeftijden. Inmiddels is de Fitness trampoline zo populair dat er wereldwijd speciale trampoline sportscholen worden geopend.

Een belangrijke reden hiervoor zal zijn dat springen op een fitness trampoline niet voelt als een work out. En toch, door te springen, gebruik je bijna al je spieren. Tien minuten springen op een trampoline staat gelijk als een half uur hard lopen en is minder belastend voor je gewrichten. De elastieken zorgen voor een goede demping en je wordt diep en geleidelijk opgevangen.

Voordelen van een fitness trampoline

Daarnaast is het ook ideaal om je lichaamshouding, coördinatie en reactievermogen te verbeteren. Mooie bijkomstigheid is dat door het springen endorfine aangemaakt wordt in de hersenen waardoor de aandacht verlegt wordt naar fysieke activiteit en je (weer) lekkerder in je vel komt te zitten.

Omdat Avyna het bewegen wil helpen stimuleren deden we ook mee aan de Etos campange met je billen van de bank, lees hierover meer in ons blog.

 

Deze trampoline neemt weinig ruimte in beslag. Door het formaat kan de trampoline bij mooi weer mee naar buiten genomen worden zodat je heerlijk in de buitenlucht je oefeningen kan doen.

Verschillende fitness trampolines 

Naast dit assortimen hebben we ook speciale kinder- en mini trampolines. Deze hebben net als grote trampolines veren in plaats van elastieken.
Bekijk hier onze collectie kinder en mini trampolines.

Fitness trampoline

 

Zoek je dichtstbijzijnde dealer