Trampoline springmat

Pagina
Pagina

Trampoline springmat

 

Dat de kwaliteit van de springmat het springplezier bepaalt, is op zich logisch. Het verschil tussen een trampoline van een bouwmarkt of een Avyna trampoline is dan ook goed te merken. Wij staan garant voor onze kwaliteit en geven sowieso 3 jaar garantie op al onze springmatten.

 

Is je springmat van je trampoline toe aan vervanging? Wij verkopen ook losse matten.

 

Waar moet je op letten bij het kopen van een losse springmat?

Maat springmat

 

Bij het formaat van de springmat, wordt de totale afmeting van de trampoline getoond waar deze mat geschikt voor is. 
Begin de selectie door de juiste vorm en afmeting van jouw trampoline te kiezen. Check vervolgens goed of de gekozen springmat ook geschikt is voor het juiste aantal en de goede lengte veren.

 

Springmatten voor inground trampolines
Door het springen op een inground trampoline kan door de luchtverplaatsing onder de trampoline een hinderlijk klapperend geluid ontstaan. Dit kan ook effect hebben op de springcapaciteit. Door in onze eigen fabriek in Vietnam, kunnen wij, door te blijven zoeken naar oplossingen onze producten blijven verbeteren. Om de springmat voor de inground te verbeteren en de luchtverplaatsing te beperken, hebben wij ontdekt dat een springmat met een grote luchtdoorlatendheid het probleem verhelpt. 

 

Samen met onze trampolinematten producent hebben wij, als eerste ter wereld, een nieuw design ontwikkeld. Wij hebben het polypropyleen materiaal van de mat op grotere afstand van elkaar geweven waardoor de matten sterker zijn en tevens een zeer grote luchtdoorlatendheid hebben. Dit zorgt voor een stillere trampoline en meer springplezier!

In de toekomst zal dit type mat ook bij onze opbouw trampolines gebruikt worden.

Zoek je dichtstbijzijnde dealer