Verankeringssetje

Een stevige trampoline in de grond  is voor vele kinderen een droom die werkelijkheid wordt. Echter kan harde wind of stormachtig weer ervoor zorgen dat de trampoline loskomt en schade aanricht aan zowel de trampoline zelf als aan de omgeving. Dit kan voorkomen worden door gebruik te maken van een ankerset.

Onze universele ankerset bestaat uit vier gegalvaniseerde grondankers en bijbehorende bevestigingsbandjes die gemakkelijk te gebruiken zijn voor iedere opbouw trampoline. Het is belangrijk om de trampoline goed te verankeren zodat deze stevig blijft staan, zelfs bij de meest extreme weersomstandigheden. Een goede bevestiging vermindert niet alleen de kans op schade, maar ook de kans op ongelukken door omvallende trampolines.

Met de aanschaf van onze ankerset biedt u niet alleen een veilige speelomgeving voor uw kinderen, maar ook voor andere kinderen die in de buurt wonen. Bovendien verlengt u de levensduur van uw trampoline aanzienlijk en kunt u dus nog jarenlang genieten van plezierige trampoline sessies in uw eigen tuin.