Veiligheidsnetten Rond Compleet (Royal Class)

Avyna is een gerenommeerd merk dat een breed scala aan trampoline accessoires en onderdelen aanbiedt, waaronder het veiligheidsnet. Het veiligheidsnet is ontworpen om kinderen veilig te laten springen en is geschikt voor alle soorten Avyna trampolines, inclusief de opbouw-, InGround en FlatLevel trampolines. De veiligheidsnetten passen perfect op alle zwarte, groene, grijze, camouflage en HD-randen van Avyna.

Met een minimale hoogte van 150 cm biedt het net voldoende bescherming voor kinderen die op de trampoline spelen. Het net is gemaakt van duurzaam nylon en is zwart van kleur. Bovendien is het veiligheidsnet weerbestendig, waardoor het bestand is tegen de elementen en lang meegaat.

Naast het bieden van bescherming is het veiligheidsnet van Avyna ook zeer gemakkelijk te monteren. Het wordt geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen en instructies, zodat het net snel en eenvoudig kan worden geïnstalleerd. Dankzij het stevige frame en de dubbele voering blijft het veiligheidsnet veilig en gesloten, waardoor kinderen onbezorgd kunnen genieten van hun trampoline-ervaring. Al met al is het veiligheidsnet van Avyna een onmisbaar onderdeel van een veilige en leuke trampoline-ervaring voor kinderen van alle leeftijden.