De kwaliteit van Avyna

Kwaliteit staat op nummer één bij Avyna

Dit is altijd zo geweest en zal ook altijd zo blijven

 

Vaak krijgt Joost van Tol, eigenaar Avyna de opmerking; lekker goedkoop zeker die mensen in Vietnam!
Het klopt dat de lonen in Vietnam aanzienlijk lager liggen dan bij ons. Maar de belangrijkste overweging om in Vietnam te produceren was en is omdat wij de hoogst haalbare kwaliteit voor Avyna producten willen produceren. Laten wij dit in westerse landen maken dan liggen de prijzen aanzienlijk hoger en worden de trampolines voor sommige mensen onbetaalbaar.

 

Wij werken in Vietnam met een heel betrouwbare club mensen en is er nagenoeg geen verloop in personeel. Avyna stimuleert de medewerkers opleidingen te volgen, te zorgen dat hun kinderen gaan studeren en tevens is alles goed geregeld als het gaat om de gezondheidszorg. Het motto van Avyna is: Als de mensen happy zijn, komen ze graag naar hun werk.
Door te zorgen dat de fabrieken goede verlichting hebben, maximaal gekoeld wordt, een muziekje op de achtergrond en regelmatig een gezellige BBQ met het voltallige personeel, houden we de mensen blij. 

 

Avyna produceert alle producten met hoogwaardige materialen die een lange levensduur hebben waardoor vervanging niet of nauwelijks noodzakelijk is. Alle materialen worden dusdanig in afmeting ingekocht om restafval tot een minimum te beperken of tot 0 te reduceren.
Dit alles om te voorkomen dat de Avyna producten bijdragen aan de “plastic soep” .

 

Benieuwd naar de onderdelen van onze Avyna producten?

Klik op de onderstaande logo's voor meer informatie.

Springmat Air X-TREAM

Veiligheidsnet Royal Class

Frames HQ Staal

Power Springs (veren)

 

Caps (veiligheidsnetten)
Click & Lock Cap

Randkussen Top Safe