Rechthoekige FlatLevel trampoline

De Avyna Pro-Line FlatLevel trampoline wordt nog lager ingegraven dan een InGround trampoline. Deze nieuwe constructie, met een harde PVC beschermingsplaat zorgt ervoor dat rechthoekige FlatLevel trampoline totaal vlak is met de grond.

 

Het zware staal wordt dubbel gegalvaniseerd waardoor roest nagenoeg onmogelijk is. Daarom geeft Avyna een levenslange garantie op de trampoline frames. Avyna trampolines worden al decennia gemaakt van het beste Taiwanese staal, onze trampolines worden dan ook gemaakt in onze eigen fabriek in Vietnam. De Avyna trampolines zijn super veilig en van een goede kwaliteit.

 

Veiligheid staat bij ons op één en daarom is vanaf 01-01-2021 een veiligheidsnet verplicht op al onze trampolines. De FlatLevels hebben hier een uitzondering op, bij een Flatlevel is een veiligheidsnet niet verplicht. Wel raden wij aan om minimaal 1,0 meter zachte ondergrond rondom de FlatLevel trampoline te leggen. Voor extra veiligheid kies je voor een FlatLevel mét veiligheidsnet. We hebben FlatLevels van 305x225 tot 520x305 cm.

 

 De AirStream mat van de trampoline is een extra luchtdoorlatende springmat dat zorgt voor de perfecte springkwaliteit!

Pagina
Pagina

Ingraven FlatLevel trampoline

Of je nu op zoek bent naar een kleine rechthoekige trampoline of een grote trampoline voor in je tuin. Avyna Pro-Line trampolines voldoen aan alle veiligheidseisen en zijn er in verschillende formaten. Maar ook als opbouw of InGround.

Wij werken samen met verschillende dealers en hoveniers die u graag verder helpen met het ingraven van de InGround trampoline.

 

Liever zelf de trampoline ingraven?

Uiteraard is het ook gemakkelijk om alles zelf te monteren en in te graven. In onderstaand filmpje laten wij zien hoe het ingraven van een trampoline stap voor stap werkt. 

 

Zoek je dichtstbijzijnde dealer