Rechthoekige InGround trampoline

InGround trampolines zijn nóg veiliger omdat ze maar 20 centimeter boven de grond uit komen. Hierdoor is het op- en afstappen nog makkelijker. De trampolines kunnen worden ingegraven door onze dealers en hoveniers. Daarnaast is het ook gemakkelijk om zelf de trampoline in te graven. Een veiligheidsnet is verplicht op al onze opbouw- en InGround trampolines.

 

Avyna trampolines worden in onze eigen fabriek in Vietnam gemaakt van het beste Taiwanese staal. De zware kwalitiet kokerframes zijn gemaakt van 3 mm dik hoogwaardig staal en garanderen daardoor een absolute stijfheid. De robot-gelaste frames zijn perfrect afgewerkt en daarna thermisch verzinkt. Hierdoor kunnen Avyna trampolines gemakkelijk belast worden tot wel meer dan duizend kilo. Het zware staal wordt dubbel gegalvaniseerd waardoor roest nagenoeg onmogelijk is. Wij geven een levenslange garantie op de trampoline frames.

 

Tips en advies trampoline InGround

Ondanks dat Avyna trampolines InGround zo zijn ontworpen dat ze makkelijk ingegraven kunnen worden, kost het ingraven natuurlijk wel meer tijd dan het opzetten van een opbouw trampoline. Denk aan minimaal twee uur werk met z'n tweeën.

 

Tips en advies over het ingraven van een InGround trampoline vind je hier.

Ook kan je onderstaand instructie filmpje bekijken hoe je het beste de trampoline kan ingraven. 

 

 

Maar wij werken ook samen met verschillende dealers en hoveniers die je graag willen helpen met het ingraven van de InGround trampoline.

Zoek je dichtstbijzijnde dealer