Opbouw trampoline rond

Een opbouw trampoline heeft een ronde vorm. Het is een trampoline die op poten staat. De trampoline is makkelijker verplaatsbaar omdat deze op poten staat. Avyna trampolines worden gemaakt van het beste staal en veren worden gemonteerd aan de springmat en het frame. Het frame is makkelijk in elkaar te zetten. Deze trampolines zijn populair omdat ze stevig en duurzaam zijn, en meestal gebruikt worden voor recreatief gebruik.

Een trampoline rond heeft meestal een veiligheidsnet rondom. Het veiligheidsnet plaats je op het frame van de trampoline en is gemaakt van een zware kwaliteit staal in combinatie met nylon (net). Het is ontworpen om ervoor te zorgen dat de gebruikers veilig kunnen springen en om te voorkomen dat de gebruikers eruit vallen.

Bij het kopen van een trampoline rond moet rekening worden gehouden met het formaat (afhankelijk van de leeftijd van de kinderen en beschikbare ruimte in de tuin), het materiaal, het type veiligheidsnet en het gewicht. 

Bij een opbouw trampoline is een veiligheidsnet verplicht. Je moet dus altijd een veiligheidsnet monteren op de trampoline. Het Veiligheidsnet van Avyna levert de juiste veiligheid voor de springers.