trampoline met veiligheidsnet

Trampoline springen is leuk en gezond voor zowel jong als oud. Met een Avyna Pro-Line trampoline is springplezier en kwaliteit gegarandeerd, maar daarbij vinden wij de veiligheid tijdens het springen net zo belangrijk. Wist je dat het, behalve bij FlatLevel trampolines, verplicht is om een veiligheidsnet om de trampoline te gebruiken? 

Een veiligheidsnet om de trampoline beschermt tegen het vallen tijdens het trampoline springen. Ongelukjes zitten in een klein hoekje, maar zijn zo gebeurd. Met een veiligheidsnet hoef je als ouder niet constant op te letten of de kinderen niet van de trampoline vallen. Op onze Opbouw en InGround trampolines is een veiligheidsnet verplicht. Wil je liever geen veiligheidsnet? Ga dan voor een FlatLevel, of ook wel Flatground trampoline. Dit soort trampoline is volledig gelijk met de grond ingegraven en hier is een veiligheidsnet (nog) niet verplicht. Wil je toch een veiligheidsnet om je FlatLevel trampoline? Zelfs dat is mogelijk! Wij raden aan om altijd een veiligheidsnet te plaatsen, zo weet je zeker dat er 100% veilig gesprongen kan worden.

Onze veiligheidsnetten worden gemaakt van dezelfde zware kwaliteit staal als onze trampoline frames. Het materiaal is weerbestendig en de netten hebben een afsluitbare ingang. Zelfs bij het opzettelijk springen in het net, zal deze niet kantelen. Onze veiligheidsnetten zijn verkrijgbaar in het zwart. 

Het monteren van een veiligheidsnet is per type trampoline verschillend en staat in de handleiding beschreven van jouw trampoline beschreven.

In onderstaande video zie hoe gemakkelijk onze veiligheidsnetten te monteren zijn.