Combinaties

Trampoline combinaties 

De Avyna trampoline combinaties zijn uitermate geschikt voor als je het totale plaatje voor je trampoline in een keer wilt bestellen. Alle combinaties worden geleverd met een veiligheidsnet, randkussen, veren en springmat.

 

Bij de opbouw trampolines wordt er ook altijd een trapje meegeleverd behalve bij de 06 variant, hier krijg je een afdekhoes bij in plaats van het trapje. Er zijn vele voordelen als je kiest voor het kopen van een Avyna PRO-LINE trampoline. Bijvoorbeeld levenslange garantie op het frame. Als je een combinatie set koopt ben je ook in een keer klaar en heb je alles in huis om zo snel mogelijk te beginnen met springen. Buiten dat je alles in een keer hebt is het ook nog eens in verhouding goedkoper dan dat als je alles los besteld. 

 

De combinaties zijn mogelijk in de kleuren grijs en groen. Verder is er ook nog een mogelijkheid om onze trampoline netten te bestellen met glasfiber. Dit zorgt voor extra stevigheid en daarbij veiligheid en het ziet er ook nog eens mega strak uit! Al deze producten kunnen ook los van elkaar besteld worden. Neem anders maar eens een kijkje bij de kopjes accessoiresonderdelen of gewoon bij het kopje trampolines.  

 

Er zijn veel verschillende varianten combinatie trampolines. Zo kan er gekozen worden uit rond en rechthoekig. Hierbij kan dan weer onderscheidt gemaakt worden of je deze wilt ingraven of opbouwen. Wil je weten hoe je onze trampolines het best kan ingraven? Kijk dan even het filmpje van Avyna over het ingraven van je trampoline. 

 

 

Heb je ooit een combinatie besteld maar wil je wat dingen bij bestellen? Zoek dan even bij de onderdelen of accessoires, als je het juiste product niet kan vinden neem dan even contact met ons op via mail, telefoon of social media misschien dat we je toch verder kunnen helpen.

Zoek je dichtstbijzijnde dealer