Spring vrij, spring veilig

Wij onderscheiden ons doordat we uitsluitend gebruik maken van hoogwaardig kwaliteitsmateriaal, maar ook omdat we de veiligheid van de springer op nummer een hebben staan. Al onze trampolines voldoen aan alle veiligheidsnormen en 7114 veiligheidseisen. En leveren wij bij de combinatie pakketten altijd een GRATIS trapje mee om het op en afstappen veiliger te maken.

Wij geven levenslange garantie op het frame, tien jaar garantie op de veren en drie tot vijf jaar op het randkussen. En dat is niet zomaar!

        

Maak afspraken met je kind(eren)

Kijk altijd goed naar wat een kind kan. Laat ze nooit met meerdere kinderen op de trampoline trucjes doen. Dit kan namelijk gevolgen hebben voor zowel de kinderen die de trucs uitvoeren maar ook voor de andere kinderen die op dat moment op de trampoline zijn.

Als er oudere kinderen op de trampoline springen is het altijd verstandig om erbij te zeggen dat ze een beetje moeten oppassen voor de wat kleinere kinderen. Zo maken we met zijn allen het trampoline springen een stuk veiliger.

Onze eigen fabriek in Vietnam

In onze eigen fabriek in Vietnam worden al onze trampolines door specialisten gemaakt, zodat ze elke keer steeds veiliger worden!  Zie hieronder hoe dat eraan toe gaat.