Safety pad round FlatLevel

Randkussen Trampoline

Jij wil toch ook optimale veiligheid bij een trampoline? Bij Avyna gaan veiligheid en plezier samen, mede door onze trampoline randkussens. Koop je een Avyna Pro-Line trampoline dan wordt het Pro-Line randkussen standaard meegeleverd. Deze randen zijn er in drie kleuren, groen, grijs en camouflage. Mocht de trampoline rand toe zijn aan vervanging dan zijn alle randkussens van Avyna ook los te bestellen.

Onze trampoline randkussens

Wij geven 3 tot 5 jaar garantie op onze randen en dat doen we omdat Avyna randen lang mee gaan en lang mooi blijven. De randkussens zijn gemaakt van een hoogwaardige weersbestendige kwaliteit. 

De Pro-Line randkussens hebben een unieke drie-puntsbevestiging. Met deze drie-puntsbevestiging blijft het randkussen tijdens het trampoline springen netjes liggen en zijn de veren en het frame volledig afgedekt. Hierdoor kunnen er bijvoorbeeld geen voeten tussen de springmat en rand komen. Bij Avyna staat veiligheid altijd voorop. 

HD-Plus randkussens

Wil je een nog steviger randkussen? Kies dan voor de Pro-Line HD-Plus (Heavy Duty) beschermranden, deze randkussens zijn nog steviger en dikker (3,5 cm) en hebben een zeer luxe uitstraling. Deze HD-Plus randkussen zijn vervaardigd uit maar liefst 0,8 mm PVC en hebben 5 jaar garantie, in tegenstelling tot onze normale Pro-Line randen. Deze hebben in plaats van 5 jaar, 3 jaar garantie. De HD-randen hebben wij zowel voor onze Pro-Line randkussens als voor onze universele randkussens.

Universele randkussens

Heb je géén Pro-Line trampoline, maar wil je toch onze kwaliteit trampoline randkussen? Kies dan voor onze universele trampoline randkussen. De universele randen passen op iedere ronde trampoline en wordt door middel van stevige elastieken aan de trampolinerand bevestigd.

Weerbestendig

Avyna heeft de beschermrand zo ontwikkeld dat het water er afloopt en de trampoline na een forse regenbui meteen weer gebruikt kan worden. Daarbij zien deze nieuwe design randen er super strak uit en gaan lang mee. 

Find your nearest dealer