×

Registratie

Profiel gegevens

Login gegevens

Of inloggen

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Veilige trampolines

Veiligheid en kwaliteit; daar draait het om

In 1999 startte Joost van Tol het bedrijf Tol Outdoor Leisure dat hoofdzakelijk trampolines verkocht in de Benelux. Enkele jaren later, in 2002, besefte hij dat de door hem gewenste kwaliteit niet in China te koop was. Reden om een eigen productielijn in Vietnam te beginnen. Hij nam het ontwerp van de producten op zich en legde zich specifiek toe op uiterst veilige en kwalitatief hoogwaardige trampolines.

Veiligheid en kwaliteit, dat zijn de belangrijkste prioriteiten van Avyna. Daarom wil Joost met Avyna mensen bewust maken van de vaak grote kwaliteitsverschillen tussen de verschillende merken trampolines en de bijbehorende producten. 
Kijk maar eens op www.veiligspringen.be en www.veiligspringen.nl.

Ook op YouTube zijn interessante filmpjes te vinden waarin de kwaliteit van verschillende trampolines door de Avyna ambassadrice Rea Lenders (10-voudig NL kampioene en olympisch deelneemster) met elkaar vergeleken wordt. Avyna onderscheidt zich door haar opvallende kleurendesign, herkenbaar aan het oranjezwarte label Avyna Quality Safety & Innovation. Kwaliteit en design gaan zeker samen.