Ronde trampoline

Ronde trampoline

Een ronde trampoline kopen? 

Heb je jonge kinderen? Kies dan voor een ronde trampoline. Springen op een ronde trampoline is vooral voor kleinere kinderen veiliger.
Doordat de trampoline veren overal even strak gespannen zijn, komt de springer bij iedere sprong automatisch in het midden terecht.


Avyna verkoopt kleine ronde trampolines, grote ronde trampolines in zowel de opbouwInGround als FlatLevel versie.
Je kan kiezen uit verschillende kleuren beschermranden, zo hebben wij groene, grijze- en randen in camouflage.

Met een Avyna Pro-Line trampoline kies je voor de hoogste kwaliteit en veiligheid. Niet voor niets geven wij levenslange garantie op het frame en 10 jaar op de dubbel gegalvaniseerde veren.

Trampoline rond

Trampoline springen is goed voor alle leeftijden.

Ouders vragen zich vaak af wat de minimale leeftijd is om kinderen te laten springen op een trampoline.

Zodra kinderen stevig op hun benen staan en goed los kunnen lopen, kunnen ze proberen te springen op een trampoline. Want ook voor jonge kinderen heeft het bewegen op een trampoline een positief effect.

 

Uiteraard gaat dit gaat met vallen en opstaan, maar dat is helemaal niet erg. Door ze op jonge leeftijd al te laten oefenen op een trampoline, wordt hun lichaamscoördinatie bevorderd en krijgen ze sneller controle over het evenwicht.

  

Tips en advies 

Wil je meer weten waar je het beste op kunt letten bij het kopen van een ronde trampoline? Klik hier voor onze tips en advies.

 

Zoek je dichtstbijzijnde dealer