×

Registratie

Profiel gegevens

Login gegevens

Of inloggen

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

PRO-LINE trampolines - InGround

InGround trampoline kopen? Makkelijk en veilig

De laatste jaren wordt er steeds vaker voor de InGround trampoline gekozen (ingraaf trampoline). Dit omdat steeds meer mensen hun kinderen veel speelplezier gunnen maar zelf ook willen genieten van hun tuin. Met een ingraaftrampoline bereik je nu net dat beoogde effect. Een ingraaf trampoline integreert mooier in de tuin daar deze meer uit het zicht wordt onttrokken. Het is de tuinhit van deze zomer.

De Avyna InGround trampolines van de serie PRO-LINE zijn speciaal ontworpen zodat ze makkelijk ingegraven kunnen worden. Het frame is voorzien van InGround pinnen waardoor onder de trampoline alleen nog een kom uitgegraven hoeft te worden. Extra versteviging aan de randen is dus niet nodig.
Wij hanteren voor onze PRO-LINE trampolines een levenslange garantie op het frame en dat is uniek! Dit geldt niet alleen voor onze ingraaf trampolines maar ook voor onze opbouw PRO-LINE trampolines.

Deze InGround trampolines zijn zowel als ronde en rechthoekige trampolines verkrijgbaar in de kleuren; groengrijs en camouflage met en zonder veiligheidsnet.

Wil je meer weten waar je op moet letten bij het kopen van een trampoline of wat de voor- en nadelen zijn voor een ronde of rechthoekige trampoline? Klik dan hier voor onze tips en advies voor de aanschaf van een trampoline. 

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 44

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 44

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4