Retourneren & ruilen

Voldoet het product niet aan de verwachtingen?

Toch niet tevreden met je aankoop of voldoet het product niet aan de verwachtingen? Wij lossen dit graag op. Je kunt de bestelling binnen 14 dagen op eigen kosten én in de originele verpakking retourneren, mits het aan de retourvoorwaarden voldoet. Laat het ons weten via service@avyna.eu of download hier het retourformulier en stop deze ingevuld bij je retourzending in de doos.

* Kosten om het product te retourneren zijn voor eigen rekening, deze vergoeden wij niet.

Ons retouradres is:

Avyna - trampoline.nl
Beneluxbaan 7
5121 DC Rijen
Nederland

Retourvoorwaarden

Mochten wij een item retour ontvangen die niet aan onderstaande retourvoorwaarden voldoet, dan kunnen we deze helaas niet retour accepteren:

  • Producten dienen binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd te worden.
  • De kosten van de retourzending zijn voor de klant.
  • De bestelling dient in originele verpakking geretourneerd te worden. 
  • Het item mag niet gebruikt of beschadigd zijn.  
  • Springkussens mogen alleen geretourneerd worden indien de verpakking niet geopend is geweest.

Herroepingsrecht

Uiteraard heb je ook het recht binnen twee weken na ontvangst van het product, de bestelling zonder opgave van reden te annuleren. Meer informatie over het herroepingsrecht lees je hier.

Klachten

Leidt het contact niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om het geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is, staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.