×

Registratie

Profiel gegevens

Login gegevens

Of inloggen

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Persbericht Wanderwatch en Avyna

Primeur op de Bright Day: de eerste smart trampoline 

Wanderwatch en Avyna lanceren ’s-werelds eerste smart trampoline. In deze tijd waarin je elke stap en hartslag kunt meten, kun je nu ook op je Wanderwatch zien hoe hoog en hoe vaak je springt.

“Als je naar speelgoed kijkt, zie je dat binnenspeelgoed bijna allemaal interactief is en buitenspeelgoed is nog steeds dezelfde bal en fiets waar wij vroeger mee speelden”, zegt Ellie Karssemakers, oprichter Wanderwatch. Tijd om ook buitenspeelgoed interactief te maken.

Smart partnership

Wanderwatch en Avyna zijn een smart partnership aangegaan waarbij de innovatiekracht van de startup Wanderwatch en de kennis en ervaring van de premium trampolinefabrikant Avyna worden gecombineerd. “Een fantastische samenwerking, waarbij we samen het actief bezig zijn van kinderen willen stimuleren, op een veilige manier”, volgens Joost van Tol, eigenaar van Avyna.

Lancering tijdens Bright Day


De smart trampoline wordt gelanceerd tijdens de Bright Day, het grootste tech festival van Nederland. Daar kun je de Wanderwatch en de Smart Trampoline zelf uitproberen.