PRO-LINE FlatLevel Combi 08 ø245 zwart Leverbaar voorjaar'21

Breedte: 245 cm

€ 919,00

Delen op social media

FlatLevel trampoline set 08 zwart met veiligheidsnet 

De Flatlevel trampoline set 08 heeft een diameter van 245 centimeter en is gelijk met het maaiveld. De constructie met harde PVC beschermingsplaat zorgt ervoor dat er geen zand kan instorten en is makkelijk in te graven.

 

Een combinatie trampoline set is inclusief veiligheidsnet, het net komt halverwege het randkussen. De trampoline rand blijft mooi en strak zitten tijdens het springen, ook bedekt de rand de Power Spring veren. 

 

Deze trampoline heeft zwarte rand en veiligheidsnet. Op de Air X-Tream springmat zit een oranje bies waardoor je goed het verschil ziet tussen de springmat en het randkussen. Zo spring je niet naast de springmat en is het springen op deze trampoline net zo veilig!

 

De FlatLevels zijn als enige trampoline nog te koop zónder veiligheidsnet. Kijk hier voor meer informatie over dfe valdempende ondergrond.

 

Wij geven levenslange garantie op het frame en je krijgt 10 jaar garantie op de dubbel gegalvaniseerde veren.

 

De speciale Air X-Tream spring mat zorgt voor optimaal springkwaliteit! 

 

In laten graven door een ander

Wil je de trampoline door iemand anders laten ingraven? Wij werken samen met verschillende hoveniers en ook sommige dealers van ons graven in. Kijk hier wie jou zou kunnen helpen.

 

Zoek je dichtstbijzijnde dealer