Trampoline voor een kleine tuin

Wist je dat Avyna een enorm assortiment trampolines heeft? Onze kwaliteit trampolines zijn er in allerlei verschillende soorten. Een ronde of rechthoekige trampoline, een trampoline met een groene, grijze, camouflage of zwarte rand? We hebben het allemaal. Een ding is zeker, bij Avyna heb je volop keus. In deze blog zullen we omschrijven welke trampolines geschikt zijn voor een kleine tuin. 

Trampoline kleine tuin

De wens voor een trampoline in een kleine tuin is een trend die steeds vaker voorkomt. Het biedt een uitstekende manier om kinderen (en volwassenen!) actief en vermaakt te houden in de beperkte ruimte die beschikbaar is. In dit artikel bespreken we alles wat je moet weten over het kiezen, installeren en onderhouden van een trampoline kleine tuin.  

Voordeel trampoline kleine tuin: compact en ruimtebesparend

Een van de grootste voordelen van een trampoline in kleine tuin is dat het een compacte en ruimtebesparende oplossing is. Je kunt genieten van de vreugde van het springen zonder dat het te veel ruimte in beslag neemt.  

Rond of rechthoekig?

De eerste en misschien wel belangrijkste vraag die je jezelf kan stellen is of je liever een ronde of rechthoekige trampoline wil. Dit kan natuurlijk afhankelijk zijn van je tuin, maar persoonlijke voorkeur speelt ook een rol. Over het algemeen neemt een rechthoekige trampoline minder ruimte in beslag dan een ronde trampoline. Hierdoor kan een rechthoekige tampoline in sommige gevallen beter geschikt zijn wanneer je een kleine tuin hebt. Enkele kleinere rechthoekige Avyna Pro-Line trampoline formaten zijn: 213 (275 x 190 cm) of 223 (305 x 225 cm). Rechthoekige trampolines hebben in principe meer springoppervlak dan ronde trampolines. Een voordeel van een ronde trampoline is juist dat de springer, dankzij de verenspanning, netjes in het midden terecht zal komen. Enkele kleinere ronde trampolines zijn: 08 (Ø245 cm) en de 10 (Ø305 cm). Bovengenoemde modellen zijn prima geschikt voor een kleine tuin. 

Opbouw, Inground of Flatlevel?

Een andere vraag die jezelf kan stellen is wat voor soort trampoline je wil. Een trampoline op poten? Of toch liever een trampoline die je in kan graven? Avyna heeft zelfs nog keus tussen verschillende ingraaf trampolines. Zo hebben we InGround trampolines, welke ongeveer nog zo'n 20 cm boven de grond uit komen. FlatLevel, of ook wel Flatground, trampolines daarentegen zijn volledig gelijk met de grond en hebben hierdoor een strakke uitstraling. Ook iets om over na te denken.

Kleur trampoline rand

Daarnaast heb je ook nog de keuze wat voor kleur trampoline rand je wil. De twee standaard kleuren in ons assortiment zijn groen en grijs. Maar ook hebben we een gave zwarte (met oranje) trampoline rand (alleen bij InGround en FlatLevel) of een coole camouflage kleur rand. 

Kortom, trampolines die geschikt zijn voor een kleine tuin zijn: 213 en 223 (rechthoekig) en de 08 en 10 (rond). 

We hopen dat je door middel van deze blog een keuze kan maken. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

Trampoline kleine tuin van Avyna

Een trampoline in je kleine tuin biedt niet alleen plezier, maar ook tal van gezondheidsvoordelen. Kies de juiste trampoline, let op veiligheid en onderhoud, en wees creatief met activiteiten om je buitenruimte optimaal te benutten. Geschikt voor gezinnen, jongeren en iedereen die actief van de tuin wil genieten. Bij Avyna, jouw specialist in kleine tuintrampolines, vind je een breed assortiment trampolines die perfect in jouw tuin passen. Ons deskundige team adviseert je graag over de beste keuze voor jouw situatie. Bezoek onze website, mail of bel ons voor persoonlijk advies. Start vandaag nog met het plannen van jouw trampoline-avontuur in je kleine tuin!