Rare tijden

Rare tijden

Corona

Voelde de eerste week misschien nog wel een beetje als vakantie/spijbelen, het verplicht thuis zitten, begint een ware uitdaging te worden. Niet zo gek dat veel ouders besluiten een trampoline aan te schaffen. Want naast dat trampoline springen heel erg leuk is, is het ook nog eens heel goed voor lijf en geest.
De tuin trampoline is dan ook niet voor niets het meest populaire buitenspeelgoed.

 

Ware run op trampolines

Omdat wij met een klein team in Rijen werken, kunnen wij onze werkzaamheden gewoon uitvoeren. Uiteraard nemen wij alle voorzorgsmaatregels in acht om het Corona-virus niet verder te verspreiden. Maar ook bij ons begint de voorraad een beetje op te raken. Nu hebben wij het geluk dat onze fabriek in Vietnam niet dicht is (geweest) en de containers met nieuwe trampolines gewoon de komende tijd geleverd worden. Maar op dit moment kunnen wij helaas niet meer alle modellen leveren.

 

Verder kijken

Ben je op zoek naar een opbouw trampoline, maar hebben wij niet meer het formaat waarnaar je op zoek bent? Misschien is een InGround of FlatLevel een mooi alternatief. 
Heb je vragen over wanneer er weer voorraad is, neem dan contact met Sanne via de chat. Of mail naar sales@avyna.eu. Wij zullen dan zo snel mogelijk reageren.

 

Ga altijd voor kwaliteit en veiligheid!

Bekijk de verschillen tussen verschillende trampolines.

 

Wij doen ons uiterste best de beloofde levertijd waar te maken. Ook onze transporteurs maken overuren, maar ondanks dat kan er een vertraging oplopen. Wij hopen dat hier begrip voor is.

 

Blijf thuis en gezond en keep jumping.

Zoek je dichtstbijzijnde dealer